Benvinguts al nostre centre mèdic i psicològic

Serveis

A part dels serveis que detallem a continuació, també tractem els trastorns conductuals, cognitius, TDA-H, dislèxia i tècniques d'estudi. Atenció a la població en general, infants, adolescents, joves, adults i també la vellesa.

TRACTAMENTS: psicoteràpia individual, de parella (orientació psicodinàmica i integradora, cognitiu/conductual), mindfulness, relaxació i reeducacions.

Certificats Mèdics · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Certificats Mèdics

Si el teu carnet està a punt de caducar, ara és el moment de demanar cita per venir a fer la revisió mèdica. El període que la DGT dóna per renovar el carnet és de tres mesos abans de la caducitat.

Psicologia · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Psicologia

Reflexió: Quan sentim que alguna cosa no funciona, ja sigui referent a tu mateix/a, a la feina, família o amics, demana ajuda. No esperis a demanar-la quan ja estàs seriosament afectat/a i el patiment et desborda.

Psicologia Infanto-Juvenil · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Psicologia Infanto-Juvenil

Avaluacions psicològiques
L'avaluació diagnòstica psicològica és una eina prèvia a la intervenció psicoterapèutica molt important a l'hora de definir amb més precisió quin és el problema que cal abordar en psicoteràpia o en reeducació psicopedagògica. Per això, hi ha eines d'avaluació comprovades i validades que ajudaran a poder oferir una intervenció adequada.

Terapia de Parella · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Terapia de Parella

Es diu que l’amor no fa mal, i és veritat. Si identifiques que hi ha dolor a la teva relació de parella és que alguna cosa no funciona. És el moment de fer-te preguntes i fer preguntes. La teràpia de parella actua com a mediador, com a mitjà per entendre que està passant.

Tallers · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Tallers

Taller de suport dirigit a pares
És important que els pares puguin mediar amb els seus fills a qualsevol etapa de la vida del fill d’una forma assertiva. Quan les coses es posen difícils pot ser, ens falten eines per poder mediar i ens sentim desbordats. L’objectiu del taller és adquirir aquestes habilitats.

NextGenerationEU Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia