Benvinguts al nostre centre mèdic i psicològic

Psicologia Infanto-Juvenil

Avaluacions psicològiques
L'avaluació diagnòstica psicològica és una eina prèvia a la intervenció psicoterapèutica molt important a l'hora de definir amb més precisió quin és el problema que cal abordar en psicoteràpia o en reeducació psicopedagògica. Per això, hi ha eines d'avaluació comprovades i validades que ajudaran a poder oferir una intervenció adequada.

Psicologia Infanto-Juvenil · Centre Mèdic i Psicològic Guiomar

Realitzem avaluacions diagnòstiques orientades a la població infanto-juvenil per a casos de:
- Depressió - Ansietat i ansietat social - Queixes somàtiques - Obsessió-compulsió - Estrès postraumàtic - Hiperactivitat i impulsivitat - Problemes datenció, agressivitat, conducta desafiadora, ira i conducta antisocial. - Retard en el desenvolupament intel·lectual - Problemes de conducta alimentària - Problemes d'aprenentatge - Problemes de regulació emocional - Autoestima - Intel·ligència emocional - Aptituds perceptives i atencionals - Nivell de funcionament intel·lectual en diferents àrees cognitives.

Psicologia terapèutica

Igual que els adults, els infants i adolescents també poden experimentar dificultats a l'àmbit emocional que afectin i dificultin el desenvolupament de les seves activitats de la vida diària i que els produeixi desadaptació i dificultats emocionals a nivell personal, social i/o ambiental. Per aquest motiu, la psicologia sanitària ofereix també una intervenció psicoterapèutica amb base científica i adaptada a la població infanto-juvenil que els ajudi a abordar aspectes psicològics.

  • La psicoteràpia infanto-juvenil busca ajudar els més joves en aspectes relacionats amb: - Depressió - Ansietat- Insomni- Habilitats socials- Bullying- Trastorns de la personalitat - Trastorns psicosomàtics- Trastorn obsessiu compulsius- Traston de la conducta alimentària (TCA)- Pors, fòbies.- Trastorn d'estrès postraumàtic (TEPT)- Tècniques de relaxació- Desenvolupament emocional
  • Reeducació psicopedagògica Quan observes que el teu fill/a no segueix a l'escola a nivell acadèmic, pot ser que sigui un problema emocional i una manera d'expressar el seu patiment emocional, però també pot ser un trastorn de l'aprenentatge. En tots dos casos necessita ajuda especialitzada. Dificultats en què s'intervé: - TDAH- TEA - Dislèxia- Discalculia- Trastorns de l'aprenentatge- Tècniques d'estudi- Motivació

Articles - Psicologia Infanto-Juvenil

NextGenerationEU Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia